Kloakservice

Kloakservice

Hyrup Maskinstation A/S har specialiseret os i at løse en lang række opgaver inden for kloakservice og slamsugning.

Vi arbejder som kloakmester for blandt andet private husejere, landbrug, offentlige institutioner og løser opgaver i hele Østjylland, med udgangspunkt i Hedensted Kommune har vi kunder fra de nordlige egne Horsens, Odder, Hovedgård, Gedved og Skanderborg til Vejle, Kolding og Fredericia mod syd. Fra vores afdeling i Rask Mølle Maskinstation har vi et naturligt opland som er Brædstrup, Tørring, Uldum, Østbirk og Nørre-Snede

Vi har en omfattende maskinpark til vores kloakservice, og den rækker over gravemaskiner, slamsugere, traktorspulere og udstyr til TV-inspektion af ledningsnettet. Det betyder, at vi kan etablere helt nye kloaksystemer, men også, at vi kan optimere, udvide, vedligeholde og reparere ældre kloakinstallationer.

Vores TV-inspektion gør, at vi kan lokalisere eventuelle problemer helt præcist, så vi enten kan undgå gravearbejde, eller så vi kan grave helt præcist, hvilket gør vores kloakservice hurtig, effektiv og økonomisk.

Hvis du har brug for kloakservice, herunder TV-inspektion og slamsugning, kan du kontakte os hos Hyrup Maskinstation A/S for lave en aftale eller for at få et uforpligtende tilbud.