Profil

Hyrup Maskinstation A/S har i mange år været aktiv inden for dansk landbrug og erhverv. Vi leverer maskiner og mandskab til opgaver inden for landbrug, kloakservice samt byggeri og anlæg.

Vi løser opgaver i hele Østjylland og med udgangspunkt i Hedensted Kommune har vi kunder fra Vejle, Kolding og Fredericia mod syd og i de nordlige egne Horsens, Odder, Hovedgård, Gedved og Skanderborg.
Fra vores afdeling i Rask Mølle Maskinstation har vi et naturligt opland som er Brædstrup, Tørring, Uldum, Østbirk og Nørre-Snede.

Vi lægger vægt på, at vores medarbejdere besidder en stor viden inden for de områder, de arbejder. De kan med andre ord mere end bare at betjene maskinerne. De har også ekspertise inden for landbrugsproduktion og entreprenørarbejde og løser alle opgaver professionelt og effektivt. Det nedbringer dine omkostninger og giver dig en sikkerhed for, at arbejdet er udført til punkt og prikke.

Hvis du har brug for at leje en maskine med en fører fra vores maskinstation, kan du kontakte os hos Hyrup Maskinstation for at få et uforpligtende tilbud.

Historie

Hyrup Maskinstation blev grundlagt i 1952 af Jens Lage Jørgensen. De første maskiner var en grå Ferguson 31 med en harve. I 2005 overtog Henrik Lage Jørgensen maskinstationen med ca. 15 moderne traktorer og ca. 15 medarbejdere. I 2003 blev Raskmølle Maskinstation opkøbt, som i dag er en afdeling af Hyrup Maskinstation.